De projecten die Almetaal heeft mogen maken, zijn al net zo uiteenlopend als de verschillende typen materialen. Zo maken wij beplating uit geperforeerde metaal voor bruggen, trappen of hekwerken. Strekmetaal wordt veel toegepast als gevelbekleding of interieurtoepassing. Metaalgaas voor filtratiedoeleinden en machineveiligheid en cortenstaal voor groenvoorziening. Hieronder tonen wij een greep uit de verschillende projecten die wij samen met onze klanten hebben mogen maken.

 • Project Muiden sfeerbeeld 03

  Stalen roosters in Muiden

  In een prachtige nieuwbouw wijk waarbij vanuit sommige woningen een prachtig uitzicht is over het Muiderslot en het IJsselmeer, hebben wij een maatwerk project mogen verzorgen!

 • Balkon P.L. Berganiuskazerne

  P.L. Berganiuskazerne

  Voor het project P.L. Berganiuskazerne hebben wij een duurzame bijdrage geleverd waarin metaal de hoofdrol speelt.

 • gedrukt geweven gaas voor groengevel

  Groengevel

  Voor het project Windesheim te Zwolle waren wij op zoek naar een duurzame achterconstructie om een groengevel tegenaan te kunnen plaatsen.

 • stortonderbreker op maat uit strekmetaal

  Stortonderbreker op maat

  Stortonderbrekingen zijn niet weg te denken binnen de betonbouw. Wij maken voor elk project een passende oplossing. Maatwerk is bij ons standaard.

 • corten staal letters

  Brewboys

  Voor de Brewboys bar in Amsterdam zijn wij gevraagd om de naam van de Bar in Cortenstaal uit te voeren. We hebben dit gedaan door de letters uit te snijden op de laser en de achterzijde te voorzien …

 • Enneüs Heermabrug Amsterdam

  Brug IJburg Amsterdam

  De geperforeerde beplating zorgt voor een esthetisch zeer fraai en ook uiterst veilige afscherming. De beplating is gemaakt van hoogwaardig rvs, type 316. Dit betekent dat er geen concessies zijn gedaan aan de kwaliteit en er voor een …