De belangrijkste toegang tot Amsterdam IJburg is bereikbaar via de Boogbrug “Enneüs Heermabrug”.

Opdrachtgever:
Takke Breukelen
Realisatie:
2006-2007
Locatie:
Amsterdam IJburg
Materiaal:
Geperforeerd RVS 316, Geperforeerde plaat

Voor deze brug heeft Almetaal de fraaie beplating gemaakt voor de balustrade. De geperforeerde plaat zorgt voor een esthetisch zeer fraai en ook uiterst veilige afscherming. 

De beplating is gemaakt van hoogwaardig rvs, type 316. Dit betekent dat er geen concessies zijn gedaan aan de kwaliteit en er voor een duurzame oplossing is gekozen. Naast de bewerkingen en levering van de beplating hebben wij ook de montage verzorgd.

Impressie

Opdrachtgever aan het woord

Takke Breukelen

In de uitvraag voor de realisatie van de beplating voor de balustrade voor het project “Enneüs Heermabrug”, zijn wij in contact gekomen met Eilko de Jong van Almetaal. Door met elkaar in gesprek te gaan bleek al snel dat zij de expertise hebben om ons te voorzien van een esthetisch fraaie, maar niet minder belangrijk, een veilige balustrade te realiseren.

Er werd gezocht naar een oplossing die duurzaam en onderhoudsvriendelijk moest zijn. Hiervoor is een keuze gemaakt voor een geperforeerde plaat in de kwaliteit RVS 316 welke aan al deze eisen voldoet. 

Vanaf het ontwerp van de geperforeerde plaat tot en met de realisatie zijn wij erg te spreken over de samenwerking. 

Almetaal aan het woord

stortonderbreker op maat

Operator Snijstraat:

Voor deze brug heeft Almetaal de fraaie beplating gemaakt voor de Balustrade. De geperforeerde beplating zorgt voor een esthetisch zeer fraai en ook uiterst veilige afscherming.

Het is gemaakt uit hoogwaardig RVS type 316, een geperforeerde plaat. Dit betekent dat er geen concessies zijn gedaan aan de kwaliteit en er tevens voor een duurzame oplossing is gekozen. Naast de bewerkingen en levering van de beplating hebben wij ook de montage verzorgd.

Heb je een vraag of een mogelijke opdracht?

We staan je graag te woord

Projecten

Om je een beeld te geven van de variatie in onze opdrachten presenteren wij een greep uit onze projecten.  

  • Skulper Akersloot

    Almetaal kreeg de uitdagende vraag om een ombouw te ontwerpen uit strekmetaal, waardoor luchtbehandelingskasten en andere apparatuur minder opzichtig zouden zijn. De taak was niet alleen om …

  • Ombouwscherm uit strekmetaal

    Almetaal kreeg de uitdagende vraag om een ombouw te ontwerpen uit strekmetaal, waardoor luchtbehandelingskasten en andere apparatuur minder opzichtig zouden zijn. De taak was niet alleen om …