Deze stoere, robuuste en duurzame oplossing geeft precies aan waar de Brewboys bar voor staat.

Opdrachtgever:
Amsterdam BREWBOYS
Realisatie:
2020
Locatie:
Amsterdam
Materiaal:
Cortenstaal

Voor de Amsterdamse BREWBOYS BAR zijn wij gevraagd om de naam van de bar in cortenstaal uit te voeren. We hebben dit gedaan door de letters uit te snijden met een laser en de achterzijde te voorzien van een ophangvoorziening.

De tekst hebben wij twee keer uitgevoerd. De letters zijn aan beide zijden van het pand bevestigd aan de gevel. Deze stoere, robuuste en duurzame oplossing geeft precies aan waar de BREWBOYS BAR voor staat.

Opdrachtgever aan het woord

Tekstgevel

Pieter Langedijk:

In de meest lastige periode, het begin van de coronacrisis, waren wij druk bezig een nieuw concept in de markt te zetten, waar de Amsterdamse BREWBOYS een belangrijk onderdeel van zijn. Het idee was om de naam op de gevel, op deze prachtige locatie in Amsterdam, een stoere, robuuste uitstraling te geven en zo is de keus op cortenstaal gevallen.

Zo kwamen wij in onze zoektocht in gesprek met Almetaal. Ze kwamen meteen met goede ideeën en al snel hebben we de keus gemaakt het te laten produceren.

De letters BREWBOYS zijn volledig gemaakt uit cortenstaal. Op de achterzijde zijn bevestigingspunten gemaakt, zodat de elementen eenvoudig en veilig gemonteerd konden worden.

Vanaf het ontwerp tot en met de realisatie zijn wij erg te spreken over de samenwerking. 

Heb je een vraag of een mogelijke opdracht?

We staan je graag te woord

Projecten

Om je een beeld te geven van de variatie in onze opdrachten presenteren wij een greep uit onze projecten.  

  • Balkon P.L. Berganiuskazerne

    P.L. Berganiuskazerne

    Voor het project P.L. Berganiuskazerne hebben wij een duurzame bijdrage geleverd waarin metaal de hoofdrol speelt.

  • gedrukt geweven gaas voor groengevel

    Groengevel

    Voor het project Windesheim te Zwolle waren wij op zoek naar een duurzame achterconstructie om een groengevel tegenaan te kunnen plaatsen.