Dé maatwerk specialist in metalen met gaten!

Almetaal is expert in metalen met gaten. In 1996 is het bedrijf opgericht door Eilko de Jong, die toen al meer dan 20 jaar ervaring had in geperforeerd metaal, strekmetaal en metaalgaas. Sinds die tijd is Almetaal een zeer gewaardeerde leverancier en partner in uiteenlopende branches.

Om de toekomst te waarborgen, heeft Almetaal per 20 mei 2022 met Freddy Holwerda een ambitieuze en enthousiaste nieuwe eigenaar. Met vele jaren ervaring als manager en technisch directeur in de bouw en de industriële sector, en ruim twee jaar bij Almetaal in de rol van algemeen directeur, kent hij het bedrijf door en door.

Met circa 1.500 verschillende plaatmaterialen op voorraad en een volledig ingerichte constructiewerkplaats is het team van Almetaal een goede partner voor iedere vraag naar metalen met gaten.

De toepassing van materialen is zowel technisch als esthetisch van de hoogste kwaliteit. Naast het uitgebreide programma van geperforeerd metaal, strekmetaal en metaalgaas maken wij verschillende onderdelen van staal, rvs, messing, koper en cortenstaal.

Almetaal ondersteunt zijn partners bij projecten, van engineering tot en met de montage. We leveren aan projecten in de beton- en staalbouw, agrarische en recyclingindustrie, maar ook in de groenvoorziening worden veel producten verwerkt.

Het merk Almetaal staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en oprechte aandacht.

Laatste nieuws

  • Vilton B.V. project
    Voor Vilton B.V. mochten wij voor het onderbreken van een betonnen vloerveld een complete stortonderbreker op maat produceren.
  • Metaal is 100% recyclebaar
    Van de bureaustoel en de behuizing van je laptop tot de reling van het gebouw. Ze bestaan allemaal uit metaal.
  • Aluminium project
    Wist je dat aluminium ook een metaalsoort is? Door zijn lage dichtheid is het lichtgewicht, sterk en elastisch.