Een maatwerk barbecue voor een voortreffelijke catering!

Opdrachtgever:
Patrick Remak, Food Vibes
Realisatie:
december 2023
Locatie:
Oostzaan
Materiaal:
Plaatstaal, strekmetaal

Stel, je bent een cateraar. Je bent op zoek naar een unieke barbecue maar kunt geen enkele vinden die aan jouw wensen voldoen. Ook dan kun je gewoon bij Almetaal aankloppen!

Patrick Remak van cateringbedrijf Food Vibes in Oostzaan stond voor deze uitdaging en besloot bij ons aan te kloppen. De eis was dat het een unieke en functionele maatwerk barbecue moest worden. De uitdaging zat hem in het unieke model. Omdat er geen tekeningen van waren, hebben wij alles vanuit een schets uitgetekend en vervaardigd. Met een prachtig resultaat!

De barbecue bestaat uit een combinatie van plaatstaal en strekmetaal. Deze maatwerk barbecue heeft een uniek ontwerp met een gegraveerd logo van Food Vibes. De verwachting is om 40 kilogram kip in één keer te kunnen bereiden. Dat wordt vast en zeker kiplekker!

Opdrachtgever aan het woord

Food vibes barbecue met eigenaar Freddy en klant
Food vibes met klant en eigenaar Freddy

Opdrachtgever Patrick Remak

“Ik was op zoek naar een barbecue voor mijn bedrijf Food Vibes, maar zoals ik het wilde bestond deze nog niet.

Samen met de werkvoorbereider van Almetaal hebben we wat zitten schetsen en is dit ontwerp ontstaan. Het is helemaal op maat gemaakt. Tijdens het proces hebben we steeds wat dingen aangepast wat ervoor heeft gezorgd dat hij nu precies is zoals ik voor ogen had. Ik kan niet wachten om hem te gaan gebruiken!”

IMPRESSIE

Heb je een vraag of een mogelijke opdracht?

We staan je graag te woord

Projecten

Om je een beeld te geven van de variatie in onze opdrachten presenteren wij een greep uit onze projecten.  

  • Ombouwscherm uit strekmetaal

    Almetaal kreeg de uitdagende vraag om een ombouw te ontwerpen uit strekmetaal, waardoor luchtbehandelingskasten en andere apparatuur minder opzichtig zouden zijn. De taak was niet alleen om …

  • Freddy en Aalt met duurzaam project

    Cortenstalen gietranden

    Adviseur Aalt van Loo bij Hoefakker Boomspecialisten kwam onderweg de producten van Almetaal tegen en was meteen enthousiast. Via een goede relatie kwam hij in contact met …