Met de kennis en kunde van Almetaal was de keus snel gemaakt.

Opdrachtgever:
Vilton B.V.
Realisatie:
2021
Locatie:
Rotterdam
Materiaal:
Strekmetaal

Voor het onderbreken van een betonnen vloerveld heeft Vilton gekozen voor Almetaal om een complete stortonderbreker op maat te produceren.

De stortonderbreker is gemaakt uit een combinatie van strekmetaal en een gelast metaalgaas. Omdat het een belangrijke verbinding is tussen constructieve delen, zijn er geen concessies gedaan aan de kwaliteit en is er voor een duurzame oplossing gekozen. Naast de bewerkingen en levering van de beplating hebben wij ook de montage verzorgd.

Impressie

Opdrachtgever aan het woord

Alexander de Vries:

“De keuze om met Almetaal in zee te gaan, was al snel gemaakt”, zegt Alexander de Vries, commercieel directeur van Vilton B.V. De expertise die wij nodig hadden voor het maken van de stortonderbreking, hebben wij bij Almetaal ondergebracht en het eindresultaat mag er zijn.

Wij zijn blij met een partner zoals Almetaal, die ons ontzorgt en de kwaliteit levert die wij verwachten.

Er moest een duurzaam en gemakkelijk te plaatsen oplossing komen. Hiervoor is een keuze gemaakt voor strekmetaal in combinatie met gelast metaalgaas.

Vanaf het ontwerp tot en met de realisatie zijn wij erg te spreken over de samenwerking.

Heb je een vraag of een mogelijke opdracht?

We staan je graag te woord

Almetaal aan het woord

Werkvoorbereider:

Voor deze stortonderbreker is gebruikgemaakt van standaardmaterialen die wij op voorraad hebben liggen.

Elk ontwerp is te maken, mits de juiste parameters worden aangedragen. In dit project liep het allemaal op rolletjes. De tekeningen waren volledig uitgewerkt door de engineers van Vilton en konden we zo omzetten naar onze machines.

Projecten

Om je een beeld te geven van de variatie in onze opdrachten presenteren wij een greep uit onze projecten.  

  • Enneüs Heermabrug Amsterdam

    Brug IJburg Amsterdam

    De geperforeerde beplating zorgt voor een esthetisch zeer fraai en ook uiterst veilige afscherming. De beplating is gemaakt van hoogwaardig rvs, type 316. Dit betekent dat er …

  • corten staal letters

    Brewboys

    Voor de Brewboys bar in Amsterdam zijn wij gevraagd om de naam van de Bar in Cortenstaal uit te voeren. We hebben dit gedaan door de letters …