Wat gebeurt er met jouw afval wanneer het gerecycled wordt? Het proces stopt misschien voor jou wanneer je het in de vuilcontainer gooit, maar niet voor het product zelf. Wij leggen je graag uit hoe wij bijdragen aan de recyclingindustrie! 
 
Van autobanden tot voedsel en grondstoffen: voor bijna elke afvalsoort is er een ander type zeef nodig om het afval te recyclen. Deze zeven zijn gemaakt van duurzaam staal om het afval zo effectief mogelijk te verkleinen. Op deze manier kan het afval de basis worden van een gerecycled product. Afhankelijk van het type materiaal dat gerecycled wordt, is het mogelijk dat het meervoudig gerecycled kan worden.
 

Onze op maat gemaakte zeven zijn vervaardigd van sterk en duurzaam materiaal, waardoor ze jarenlang meegaan. Wij produceren en leveren de juiste zeefoplossing voor elke toepassing. Ons team van experts staat klaar om je te helpen de juiste oplossing te vinden. Als je op zoek bent naar een betrouwbare partner voor het leveren van een hoogwaardige maatwerkoplossing, neem dan vooral contact met ons op. We helpen je graag verder!