Voor Vilton B.V. mochten wij voor het onderbreken van een betonnen vloerveld een complete stortonderbreker op maat produceren. In dit project liep alles op rolletjes. De tekeningen waren volledig uitgewerkt door de engineers van Vilton, waardoor we deze snel konden omzetten naar onze machines.

Onze specialisten vervaardigden de stortonderbreking uit een combinatie van strekmetaal en gelast metaalgas. Omdat het een belangrijke verbinding is tussen constructieve delen, hebben we geen concessies gedaan aan de kwaliteit en is er voor een duurzame oplossing gekozen. Naast de bewerkingen en levering van de platen, hebben we ook de montage verzorgd.

Dit is wat Alexander de Vries, commercieel directeur van Vilton B.V., zegt over de samenwerking: “Wij zijn blij met een partner als Almetaal, die ons ontzorgt en de kwaliteit levert die wij verwachten. Vanaf het ontwerp tot en met de realisatie zijn we zeer te spreken over de samenwerking!”

Heb jij ook een maatwerk project waar je onze hulp voor kan gebruiken? We denken graag met je mee! Kom met ons in gesprek.