Metaal is overal om ons heen. Wist je echter dat aluminium ook een metaalsoort is? Door zijn lage dichtheid is het lichtgewicht, sterk en elastisch. Om een concreet voorbeeld te geven waar dit duurzame materiaal te pas kan komen, lichten we deze week een aluminium project uit!

Autoschade N. van Veen is een allround autoschadebedrijf dat snel en vakkundig schadeherstel aan allerlei voertuigen verzorgt, waaronder ook vuilniswagens. Door intensief gebruik waren de aluminium panelen van de vuilniswagens beschadigd. Dit was precies de reden dat Niels van Veen, eigenaar van het bedrijf, bij ons aanklopte voor een op maat gemaakte oplossing.

“Ik ben blij met de kwaliteit van het materiaal! De nieuwe panelen zijn ter vervanging van de oude beschadigde panelen, hiervoor is het belangrijk dat de nieuwe panelen wel precies passen op de oude bevestigingspunten. Nadat de panelen zijn gemaakt zijn ze voorzien van een poedercoating en worden nu opnieuw voorzien van bedrukking.”

Heb je net als Niels behoefte aan een maatwerkoplossing waar metaal een grote rol in speelt? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Samen gaan we de uitdaging aan!