Onze nieuwe Technisch Commercieel Medewerker! Hij is al een maand lang een waardevol lid van ons team en deelt graag zijn ervaringen: “Leren op de werkvloer is de snelste manier om Almetaal te leren kennen. De communicatielijnen zijn kort en er is altijd ruimte voor vragen. Ik heb al veel waardevolle kennis vergaard, waardoor ik steeds meer leer over de materialen en de mogelijkheden.”

Wat Richard het leukste vindt aan zijn werk? “De diversiteit van klanten en de vragen die ze stellen. Hierdoor leer ik snel wat de mogelijkheden zijn. We kunnen verschillende oplossingen bieden, variërend van architectonische toepassingen tot fijnmazige filters en zeven. Ik sta graag klaar voor onze klanten om kansen te benutten en ons gezamenlijke potentieel te vergroten.”

Tot slot waardeert Richard de kleine gebaren: “Bijvoorbeeld, nog voordat je begint, ontvang je al een bos bloemen met een bericht dat ze uitkijken naar je komst. En ook meteen een bos bloemen op je verjaardag. Dit soort attenties geven je een gevoel van waardering en verwelkoming. En de koffie is ook goed!”